Mascus România > Echipament pentru constructii > Platforme aeriene second hand

Platforme aeriene second hand

Filtrul actual
Grup de produse
Utilaje constructii
Platforme aeriene si macarale
Anunturi pentru licitatii
Nu

Marci asemanatoare: Utilaje constructii

Marca Numar de anunturi
Airo15
Omme14
JLG9
Genie4
Haulotte4
8297 Rezultate pentru "Platforme aeriene si macarale"

Mai jos veti gasi lista completa a anunturilor pentru platforme aeriene second hand din sectorul de constructii. Click toate marcile de platforme aeriene second hand daca doriti sa verificati platforme aeriene second hand sortate dupa marca sau daca doriti sa restrangeti rezultatele cautarii pentru platforme aeriene second hand puteti folosi sistemul de cautare avansata din partea stanga.

Calitatea platformelor aeriene second hand pe Mascus

Mascus, este una dintre cele mai mari piete Europene pentru cumpararea si vanzarea de Platforme aeriene second hand. Mascus contine toate tipurile majore de platforme aeriene second hand inclusiv Camioane cu platforme aeriene, Remorci cu platforme aeriene, Platforme aeriene autopropulsate, Ascensoare cu foarfece, Macarale mobile, multe cu kilometrii putini si istoria completa a verificarilor (reviziilor).

Cumpararea si vanzarea pe Mascus este usoara – vei negocia direct cu vanzatorul si nu nu trebuie sa platiti nici o taxa catre Mascus. 

Tipurile de platforme aeriene second hand

Siteul Mascus, contine toate marcile mari de platforme aeriene second hand, ca JLG, UPRIGHT, Haulotte, Grove, Genie, LIEBHERR, Skyjack si multe alte marci de platforme aeriene si macarale. Poti cauta platforme aeriene second hand dupa marca, producator, pret, anul de fabricatie, locatie, etc.

Daca sunteti in cautare de platforme aeriene second hand, ati venit la cea mai buna piata de utilaje. Mascus ofera o larga selectie de platforme aeriene second hand iar siteul contine in prezent peste 1.000 de utilaje disponibile in diferite conditii. 

Cum va ajuta Mascus sa vindeti platforme aeriene second hand?

Ca sa vindeti platforme aeriene second hand, va rugam sa va inregistrati ca si Utilizator Final  sau Dealer. Procesul dureaza doar un minut si va ofera o parola de acces liber pentru caracteristicile suplimentare ale siteului Mascus.ro. 

In cazul in care compania dvs face comert cu platforme aeriene second hand sau alte echipamente de constructii second hand, va rugam sa va inregistrati ca Dealer. Inregistrarea este gratuita si dupa aceea, veti fi contactat personal pentru verificare.

Indata ce inregistrarea este verificata (dureaza maxim 24 de ore), puteti incepe sa adaugati anunturile dvs cu platforme aeriene second hand pe siteul Mascus.  

Pentru mai multe informatii, contactati echipa Mascus Romania.

Cum va ajuta Mascus sa cumparati platforme aeriene second hand?

Fiecare platforma aeriana second hand are Card/Reclama a Produsului care contine detaliile complete ale vanzatorului inclusiv numele de contact, Compania si detaliile de contact complete. Puteti contacta vanzatorul direct pentru a discuta despre platforma aeriana second hand de care sunteti interesat.

Retineti, nu percepem nici o taxa pentru cumpararea de utilaje de pe siteul Mascus! Cand contactati proprietarul platformei aeriene second hand, va rugam sa mentionati de Mascus, pentru ca Dealerii sa stie ca este benefic sa publice anunturi cu platforme aeriene second hand pe Mascus. Acest lucru ne permite sa mentinem serviciul gratuit pentru cumparatori.

Mascus România > Echipament pentru constructii > Platforme aeriene second hand