Folositi formularul de cautare Semiremorci. Pentru semiremorci second-hand alegeti modelul, firma, tara de provenienta, tipul sau alte caracteristici si aveti lista de semiremorci ale dealerului.

Ce sa fac daca vreau sa cumpar semiremorci second-hand?

Daca ati gasit semiremorci second-hand de vanzare, care corespund cerintelor dumneavoastra, ar trebui sa contactati vanzatorii pentru a incepe procesul de achizitie. Folositi datele de contact furnizate sau completati un formular online de contact pentru a trimite un mesaj vanzatorului. Va reamintim ca Mascus nu detine niciunul din vehiculele prezentate si serveste doar ca legatura intre cumparatori si vanzatori.

Daca sunteti interesat in transportul sau finantarea semiremorci, puteti gasi informatii despre produse in acel anunt. Dati click pe unul dintre logo-uri pentru a face cererea si sa primiti o oferta. Mascus va poate ajuta sa gasiti servicii asociate (reparatii, evaluare, inchiriere, transport vehicule) sau piese de schimb si accesorii pentru camioane, autobuze si vehicule de transport second-hand – doar vizitati Localizatorul Mascus.

Cum sa cautati semiremorci second-hand de vanzare?

Pentru a gasi semiremorci second-hand puteti cauta in toate anunturile din subcategorie sau sa folositi formularul de cautare pentru a vizualiza doar acele anunturi care corespund criteriilor dvs. (marca, model, anul fabricatiei, intervalul in care sa se incadreze pretul etc). Cand cautati semiremorci second-hand de vanzare, va puteti inregistra pentru a avea acces la optiuni suplimentare, de ex. adaugati anunturi la Favorite si puteti contacta vanzatorii fara a fi nevoie sa reintroduceti datele dvs. de contact. Daca nu gasiti semiremorci potrivit de vanzare, puteti plasa o “Cerere Anunt”. Trebuie doar sa completati un formular online si solicitarea dvs. va fi trimisa tuturor dealerilor care vand semiremorci. Daca niste semiremorci care corespund cerintelor dvs. devin disponibile, veti fi anuntat prin email sau contactat direct de vanzatori.

Ce ar trebui sa fac daca vreau sa vand semiremorci second-hand?

Daca vreti sa faceti reclama pe Mascus la semiremorci second-hand sau alte vehicule de vanzare, puteti plasa un anunt. Daca sunteti deja inregistrat, ar trebui in primul rand sa va autentificati, iar datele dvs. de contact vor fi completate automat. De asemenea, va puteti inregistra ca dealer pentru a beneficia de optiuni suplimentare si preturi speciale. Va recomandam sa cititi Termenii nostri generali ca sa va familiarizati cu termenii si conditiile Mascus, inainte de a incepe sa faceti reclama in paginile noastre la semiremorci dvs.

Daca aveti si alte intrebari cu privire la serviciile Mascus, va rugam sa nu ezitati sa contactati echipa Mascus RO. Va reamintim sa vizitati Mascus periodic deoarece in fiecare zi sunt adaugate noi anunturi cu tractoare second-hand, capuri tractoare, trailere, camionete si vehicule comerciale usoare si autobuze, precum si alte camioane, autobuze si vehicule de transport.