referinte de la clienti

Titan Machinery Romania SRL
Agriculture
quotation

Aportul pe care il aduce internetul promovarii business-ului a luat aploare in ultimul deceniu, iar din punctul nostru de vedere acest canal de comunicare reprezinta viitorul. Suntem bucurosi de suportul pe care ni l-a adus colaborarea cu Mascus, iar rezultatele evidente se regasesc si in cresterea vanzarilor. Ca urmare, va rog sa agreati expresia intregii noastre consideratii.

– Razvan Tomescu, client din 2014
AGROSPRINTER
Agriculture
quotation

Mascus ne aduce intodeauna clienti si ne face companiei o publicitate a anunturilor la un pret foarte rezonabil cu detalii necesare clientilor nostri. Mascus ne ofera o clientela larga globala. Compania noastra vinde utilaje constructii si agricole de 15 ani dar site-ul dumneavoastra ne-a facut conscuti in toata lumea.

– Szentmiklosi Adalbert, client din 2014
LORGER
Construction
quotation

Mascus a reusit sa ne faca cunoscuti in toata lumea!

– Geraly Iosif, client din 2013
MAGEREXIM
Agriculture
quotation

Multumim Mascus pentru sprijinul acordat!

– Cox Gerrie, client din 2014

Titan Machinery Romania SRL

Titan Machinery Romania este unic importator si distribuitor pe piata nationala a marcilor Case IH, Case Construction precum si reprezentant local al marcilor Great Plains, Gregoire Besson, Vogel Noot, Maschio Gaspardo, Annaburger, Sulky, Tecnoma, Stoll si SIP.
website

AGROSPRINTER

AGROSPRINTER, comercializeaza o gama larga de utilaje agricole si utilaje pentru constructii la cele mai bune preturi.
website

LORGER

LORGER, Utilaje agricole si de constructii din import.
website

MAGEREXIM

MAGEREXIM S.R.L., comercializeaza o gama larga de utilaje agricole si de constructii second hand importate din Olanda si Germania, pe stoc dar si la comanda.
website