Hitachi Construction Machinery (Europe) NV pentru sustinerea dealerilor sai cu solutii de administrare a echipamentelor second-hand realizat de Mascus

Mascus site-ul cu cea mai rapida crestere pe piata oline din lume, pentru cumpararea si vinderea masinilor uzate de constructii, camioane si remorci, utilaje agricole, stivuitoare si masini forestiere, este setat pentru a construi o serie de instrumente de marketing pentru Hitachi Construction Machinery ( Europe ) NV ( HCME )si reteaua sa de dealeri.

Cu peste 40 de dealeri in Europa si Africa, reprezentand mai mult de 50 de tari si avand de vanzare echipamente second-hand de calitate, pe intregul continent, HCME vrea sa isi consolideze activitatile de marketing si sa isi sprijine dealerii cu cele mai bune instrumente disponibile pe piata.

„Ca si producator, noi trebuie sa le furnizam dealerilor nostri instrumente pentru a avea succes pe pietele lor. Pentru ca, echipamentele second-hand sunt o parte esentiala in ciclul de viata al productiei, trebuie sa gasim o solutie astfel in cat dealerii sa isi poata administra inventarul de echipament second-hand, sa impartaseasca acest lucru cu, colegii lor si cu piata, mai usor, spune Tom van Wijlandt, Asistent Manager Suport Serviciu Afaceri.

Mascus acum construieste un sistem de management al inventarului pentru HCME (intranet) unde dealerii isi pot administra stocul de masini second-hand apoi aceste masini se vor afisa pe Mascus si second-hand si pe pagina web ACME, care este deasemenea realizata de Mascus.

„Intranet-ul este unul dintre cele mai complexe produse din portofoliul nostru. Se merge dincolo de un sistem de gestiune a stocurilor si ofera caracteristici, cum ar fi posibilitatea de a crea un catalog de stoc de a trimite prin e-mail stocul direct la client în doar cateva clicuri, istoria de vanzari, statistici de raportare. Pe langa toate acestea, intranet-ul va alimenta o pagina web dedicata echipamentelor secon-hand pe care noi o construim, si desigur piata Mascus. Suntem mandri sa avem Hitachi in lista de mari producatori care folosesc produsele noastre Mascus; este un semn ca munca noastra nu este doar apreciata si valorificata dar deasemenea aduce eficienta si suport afacerilor de zi cu zi ale clientilor nostri”, spune Rickard Kroto, COO Mascus.

Contact:
Tom van Wijlandt (HCME):

Despre HCME
Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) este responsabil pentru fabricarea, vinderea si marketingul pentru excavatoare, incarcatoare frontale camioane cu basculante rigide si macarale pe senile in intreaga Europa si o parte din Africa.
Pentru mai multe informatii despre Hitachi, vizitati www.hcme.com.

Contacts:
Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Despre Mascus:
Mascus – este o piata online de masini agricole, forestiere, masini utilaje si masini stivuitoare, masini de constructii si de transport. Gamele de produse includ tractoare de vanzare, remorci de vanzare, camioane uzate de vanzare, excavatoare, remorci cutie, mini excavatoare. Mascus face comert in masini uzate si echipament rapid si mult mai eficient colecatand intr-un singur loc informatii despre aprovizionare si cerere. Toti dealerii, producatorii, si utilizatorii finali sunt bine veniti sa ofere masinile lor uzate si echipament spre vanzare prin intermediul pietei.