Mascus este piata dumneavoastra pentru utilaje

Nu mai pierdeti timp cautand utilaje second hand


Nu ar fi frumos sa gasiti cu usurinta o lista cuprinzatoare de utilaje si vehicule de transport second hand din sectorul de constructii, agricol, manipulari materiale, forestier si tratare a terenurilor? Dar daca ati gasi informatii despre companiile si furnizorii de utilaje grele si vehicule de transport?

Cand vorbim de Mascus vorbim de utilaje si lasam deoparte complicatiile

Mascus este o piata electronica independenta unde sunt puse spre vanzare mii de utilaje si vehicule second hand care pot fi gasite fie pe teritoriul Romaniei fie peste mari si in jurul lumii.
Suntem specializati in:

Sunteti liber sa cautati in propria limba


Mascus este aici pentru a va face cautarea cat mai usoara, asa ca puteti cauta utilajele dorite in mod gratuit. Puteti gasi ofertele marilor producatori si diverse modele din toata Europa sau din lume. Iar cel mai bun lucru e ca oferim aceste servicii in limba dumneavoastra.

Cautare usoara si instrument de comparare


Am creat un sistem de cautare usor de folosit si care va permite sa simplificati sau sa redefiniti cautarea dupa nevoile proprii, astfel puteti alege utilajul in functie de tip, marca, locatie, pret, sau an de fabricatie. Instrumentul de compararare va pune fata in fata doua produse astfel incat dumneavoastra sa puteti opta pentru cea mai buna varianta cat mai repede si fara un efort prea mare.

Contactati vanzatorul direct


Noi nu participam la negocieri sau tranzactii. Cand gasiti produsul dorit, puteti contacta vanzatorul direct folosind un formular online care poate fi gasit sub adresa acestuia sau prin intermediul datelor de contact puse pe pagina de vanzare. Cand vorbiti cu persoana care vinde echipamentul, nu uitati sa mentionati ca i-ati vazut anuntul pe Mascus.

Obtineti un serviciu de transport sau financiar chiar aici


Ati gasit utilajul potrivit, insa cat va costa sa-l aduceti pana acasa? Solicitati un serviciu de transport sau financiar prin Mascus. Pur si simplu dati click pe linkul Servicii Financiare/Transporturi vizibil pe pagina produsului, completati formularul si veti fi contactat de compania care se ocupa de aceste servicii.

Inregistrati-va astazi gratuit si incepeti sa cautati utilajele second hand dorite.

Mascus in cifre

Mascus in cifre

Referinte