Case IH - Utilaje si masini second hand

Unul dintre serviciile premium oferite de Mascus sunt paginile de informatii despre marci. Aici puteti gasi rapid tot ce aveti nevoie sa stiti despre Case IH cat si mai multe informatii despre portofoliul de produsele Case IH .
Mai jos puteti alege modelul Case IH preferat care se afla spre vanzare pe Mascus si sa contactati vanzatorul imediat.
Puteti vedea masinile si utilajele Case IH din tara sau puteti selecta sa vedeti ofertele din alte tari. Puteti de asemenea sa vizualizati ultimele anunturi cu Case IH sau sa cautati dealeri care vand Case IH.

Utilaje agricole second hand Case IH

Sediul companiei Case IH din Europa este situat in St. Valentin, Austria, unde se si fabrica  un numar de modele de tractoare de la Case IH.

Case IH este o marca ce dateaza inca din 1842, cand Jerome Increase Case a fondat compania.

Cum sa gasiti utilaje agricole dintr-o marca anume

In casuta de mai jos puteti vedea toate tipurile de tractoare si combine de recoltat de la Case IH disponibile pe Mascus. Ele sunt impartite in mai multe categorii si modele ca sa gasiti mai usor exact ceea ce cautati.

Case IH pastreaza traditiile si este una din cele mai mari companii ce produce echipamente agricole. Scopul principal al lui Case IH este de a-i ajuta pe fermieri sa aiba succes. Toate componentele unui utilaj agricol de la Case IH sunt de cea mai inalta calitate.

Sunt cateva mii de dealeri de utilaje Case IH in toata lumea. Max Service ofera servicii permanente, si chiar daca sunt un numar mare de utilaje, cu resursele de care dispun nu e o problema. In caz de nevoie sunt disponibili experti, dar si serviciul de tractare – non stop.

Cumpara urmatorul utilaj agricol de pe Mascus. Gaseste utilaje second hand cum ar fi combine de recoltat de la Case IH si tractoare pe Mascus.

Inregistrati-va si faceti-va reclama

Daca sunteti deja inregistrat, va rugam sa va autentificati. Daca nu, va cream automat un cont cand puneti un anunt.

Cum cumparati utilaje agricole second hand de la Case IH

Contactati direct vanzatorul daca doriti sa cumparati un utilaj agricol  ce apare de vanzare pe Mascus. Mascus nu detine niciunul din utilajele agricole carora li se face reclama pe site. Pentru datele de contact ale unui vanzator vizualizati fiecare anunt si contactati direct vanzatorul. E usor sa cumperi utilaje agricole second hand de la Case IH pe Mascus.

Nu uitati sa vizitati regulat paginile cu vanzare si cumparare de pe Mascus. Zilnic apar o multime de anunturi noi de la Case IH in categoriile cele mai cunoscute, cum ar fi tractoare sau combine de recoltat.

Daca vreti sa vindeti utilaje agricole second hand de la Case IH

Daca doriti sa vindeti utilaje agricole second hand, e de ajuns sa puneti un anunt. Pe Mascus, e usor sa pui un anunt cu utilaje agricole second hand de vanzare.

Cum sa deveniti dealer

Daca sunteti dealer si veti folosi regulat Mascus pentru a vinde si cumpara utilaje agricole, va rugam sa va inregistrati ca dealer. Ca dealer, aveti posibilitatea de a va plati prin factura anunturile si Mascus poate sa va trimita o oferta in care sa includa si celelalte servicii ale noastre disponibile pentru dealeri.

Folositi Localizatorul Mascus pentru a cauta dealeri care vand utilaje agricole noi sau second hand de la Case IH. Daca aveti intrebari, contactati echipa Mascus RO.

Lista marcilor Mascus

Mascus incontinuu imbunatateste textele despre diferiti producatori, cum ar fi Case IH, in idea ca in viitor,  paginile indexate a marcilor Mascus sa devina o enciclopedie online pentru utilaje grele si vehicule de transport. Daca ne puteti ajuta sa furnizam informatii de calitate despre Case IH sau alti producatori, va rugam sa trimiteti textele dumneavoastra la media@mascus.ro