Caterpillar - Utilaje si masini second hand

Unul dintre serviciile premium oferite de Mascus sunt paginile de informatii despre marci. Aici puteti gasi rapid tot ce aveti nevoie sa stiti despre Caterpillar cat si mai multe informatii despre portofoliul de produsele Caterpillar .
Mai jos puteti alege modelul Caterpillar preferat care se afla spre vanzare pe Mascus si sa contactati vanzatorul imediat.
Puteti vedea masinile si utilajele Caterpillar din tara sau puteti selecta sa vedeti ofertele din alte tari. Puteti de asemenea sa vizualizati ultimele anunturi cu Caterpillar sau sa cautati dealeri care vand Caterpillar.

Utilaje si vehicule Caterpillar second hand

Caterpillar s-a extins de la intemeierea sa , acum mai bine de 80 de ani, devenind unul din cei mai mari producatori de utilaje de constructii din lume din domeniile echipamente de constructii si miniere. Catepillar produce de asemenea utilaje forestiere si utilaje pentru manipularea materialelor.

Exista  o retea mondiala de dealeri de Caterpillar, ce contribuie la renumele si notorietatea sa. Caterpillar le ofera clientilor asistenta pe site  si se asigura ca toate cerintele lor sunt indeplinite. Caterpillar (sau Cat) este o marca ce a fost pentru prima oara folosita in 1949, dar nu a fost inregistrata decat in 1952. Cat reprezinta produse servicii industriale de top.

Cum sa gasiti utilaje de constructii si utilaje forestiere de la o marca anume

In casuta de mai jos puteti vedea toate tipurile de utilaje de contructii si forestiere de la Caterpillar ce sunt disponibile pe Mascus. Ele sunt impartite in diferite categorii si modele ca sa gasiti mai usor exact ceea ce cautati.

Pe langa fabricarea echipamentelor de constructii si miner, Caterpillar produce de asemenea si motoare diesel si motoare cu gaz natural, precum si turbine industriale cu gaz. Toate produsele sunt de cea mai inalta calitate, ce contribuie la reputatia Caterpillar ca fiind cel mai mare  producator al lumii de infrastructura. Fiind la curent cu piata, ei pot realiza noi produse din diverse industrii.

Exemple de utilaje de la Caterpillar: excavatoare, incarcatoare pe senile, incarcatoare, incarcatoare pe roti, basculante si buldoexcavatoare.

Gasiti pe Mascus utilaje second hand cum ar fi tractoare Caterpillar, utilaje de constructii sau utilaje forestiere.

Inregistati-va si faceti-va reclama

Daca sunteti deja inregistrat, va rugam sa va autentificati. Daca nu, va cream automat un cont cand plasati un anunt.

Cum cumparati utilaje de constructii si forestiere second hand de  la Caterpillar

Contactati direct vanzatorul daca doriti sa cumparati un utilaj forestier sau de constructii. Mascus nu detine niciunul din utilajele forestiere sau de constructii carora li se face reclama pe site. Pentru datele de contact ale unui vanzator , vizualizati toate anunturile si contactati direct vanzatorul. E usor sa cumperi utilaje forestiere si utilaje de constructii second hand de la Caterpillar pe Mascus.

Nu uitati sa vizitati regulat paginile cu vanzare si cumparare de pe Mascus. Zilnic apar o multime de anunturi noi de la Caterpillar din categoriile importante cum ar fi utilaje forestiere, utilaje de constructii sau camioane.

Daca vreti sa vindeti utilaje forestiere sau de utilaje de constructii de la Caterpillar

Daca doriti sa vindeti produse Caterpillar second hand e de ajuns sa puneti un anunt. Pe Mascus, e usor sa pui un anunt cu utilaje forestiere sau utilaje de constructii second hand de vanzare.

Cum sa deveniti dealer

Daca sunteti dealer si veti folosi regulat Mascus pentru a vinde si cumpara utilaje forestiere sau utilaje de constructii, va rugam sa va inregistrati ca dealer. Ca dealer, aveti posibilitatea de a va plati prin factura  anunturile si Mascus poate sa va trimita o oferta in care sa includa si celelalte servicii ale noastre disponibile pentru dealeri.

Folositi Localizatorul Mascus pentru a cauta dealeri care vand utilaje forestiere sau utilaje de constructii noi sau second hand de la Caterpillar. Daca aveti intrebari, contactati echipa Mascus RO.

Lista marcilor Mascus

Mascus incontinuu imbunatateste textele despre diferiti producatori, cum ar fi Caterpillar, in idea ca in viitor, paginile marcilor Mascus indexate sa devina o enciclopedie online pentru utilaje grele si vehicule de transport. Daca ne puteti ajuta sa furnizam informatii de calitate despre Caterpillar sau alti producatori, va rugam sa trimiteti textele dumneavoastra la media@mascus.ro