CLAAS - Utilaje si masini second hand

Unul dintre serviciile premium oferite de Mascus sunt paginile de informatii despre marci. Aici puteti gasi rapid tot ce aveti nevoie sa stiti despre CLAAS cat si mai multe informatii despre portofoliul de produsele CLAAS .
Mai jos puteti alege modelul CLAAS preferat care se afla spre vanzare pe Mascus si sa contactati vanzatorul imediat.
Puteti vedea masinile si utilajele CLAAS din tara sau puteti selecta sa vedeti ofertele din alte tari. Puteti de asemenea sa vizualizati ultimele anunturi cu CLAAS sau sa cautati dealeri care vand CLAAS.

Utilaje agricole second hand de la Claas

Class e una din companiile de top din productia de utilaje agricole si in mod special de combine de recoltat, tractoare si alte tipuri de utilaje agricole. Sediul companiei este in Harsewinkel, Germania, dar are distribuitori din toata lumea.

Gama Claas consta in o serie de productii si produse industriale, masini de recoltat furaje, tractoare, prese de balotat si utilaje de teren.

Cum sa gasiti utilaje agricole si combine de recoltat de la o marca anume

In casuta de mai jos puteti vedea toate tipurile de combine de recoltare si utilaje agricole de la Class disponibile pe Mascus. Ele sunt impartite in diferite categorii si modele ca sa gasiti mai usor exact ceea ce cautati.

Din anul 1913, cand August Class a fondat compania in Clarholz, Germania, compania s-a dezvotat mult. Infatisarea si functionalitatea combinei de recoltat din 1930 s-au schimbat mult si au evoluat in utilajele moderne din zilele noastre. Prima combina de recoltat a aparut in 1936.

Claas are o relatie foarte stransa cu clientii sai. Claas este representata in multe tari din Europa, SUA si Asia prin gama larga de produse si prin dealerii sai. Folositi optiunile de cautare disponibile pe Mascus pentru a va gasi un tractor sau un utilaj de recoltat de la Claas.

Gasiti pe Mascus utilaje second hand cum ar fi: combine de recoltat Class, utilaje agricole si tractoare.

Inregistrati-va si faceti-va reclama

Daca sunteti deja inregistrat, va rugam sa va autentificati. Daca nu, va cream automat un cont cand puneti un anunt.

Cum cumparati utilaje agricole sau combine de recoltat second hand de la Claas

Contactati direct vanzatorul daca doriti sa cumparati o combina de recoltat ce apare de vanzare pe Mascus. Mascus nu detine niciuna din combinele de recoltat carora li se face reclama pe site. Pentru datele de contact ale unui vanzator vizualizati fiecare anunt si contactati direct vanzatorul. E usor sa cumperi utilaje agricole second hand de la Claas pe Mascus.

Nu uitatii sa vizitati regulat paginile cu vanzare si cumparare de pe Mascus. Zilnic apar o multime de anunturi noi de la Claas in categoriile cele mai cunoscute, cum ar fi tractoare sau combine de recoltat si utilaje agricole.

Daca vreti sa vindeti utilaje agricole sau combine de recoltat second hand de la Claas

Daca doriti sa vindeti utilaje agricole second hand, e de ajuns sa puneti un anunt. Pe Mascus, e usor sa pui un anunt cu utilaje agricole second hand de vanzare.

Cum sa deveniti dealer

Daca sunteti dealer si veti folosi regulat Mascus pentru a vinde si cumpara utilaje agricole sau combine de recoltat, va rugam sa va inregistrati ca dealer. Ca dealer, aveti posibilitatea de a va plati prin factura  anunturile si Mascus poate sa va trimita o oferta in care sa includa si celelalte servicii ale noastre disponibile pentru dealeri.

Use Mascus Locator to search for dealers who sell new and used combine harvesters and agricultural machines from Claas. Contact Mascus if you have any questions.

Folositi Localizatorul Mascus pentru a cauta dealeri care vand combine de recoltat si utilaje agricole noi sau second hand de la Claas. Daca aveti intrebari, contactati echipa Mascus RO.

Lista marcilor Mascus

Mascus incontinuu imbunatateste textele despre diferiti producatori, cum ar fi Claas, in idea ca in viitor, paginile indexate a marcilor Mascus sa devina o enciclopedie online pentru utilaje grele si vehicule de transport. Daca ne puteti ajuta sa furnizam informatii de calitate despre Claas sau alti producatori, va rugam sa trimiteti textele dumneavoastra la media@mascus.ro.