Fendt - Utilaje si masini second hand

Unul dintre serviciile premium oferite de Mascus sunt paginile de informatii despre marci. Aici puteti gasi rapid tot ce aveti nevoie sa stiti despre Fendt cat si mai multe informatii despre portofoliul de produsele Fendt .
Mai jos puteti alege modelul Fendt preferat care se afla spre vanzare pe Mascus si sa contactati vanzatorul imediat.
Puteti vedea masinile si utilajele Fendt din tara sau puteti selecta sa vedeti ofertele din alte tari. Puteti de asemenea sa vizualizati ultimele anunturi cu Fendt sau sa cautati dealeri care vand Fendt.

Tractoare si utilaje agricole Fendt

Fendt are o mare experienta in ceea ce priveste fabricarea utilajelor agricole. Tehnologia superioara de ultima ora, productia orientata spre client si sistemul integrat de management omologat permit ca Fendt sa produca tractoare de cea mai buna calitate. Cautati intre un mare numar de tractoare de la Fendt pe Mascus.

Fendt este o companie din Corporatia AGCO, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de utilaje agricole. Facand parte din Corporatia AGCO, Fendt poate fi reprezentata in toata lumea.

Cum gasiti tractoare si utilaje agricole de la o marca anume

In casuta de mai jos puteti vedea toate tipurile de tractoare si utilaje agricole de la Fendt disponibile pe Mascus. Ele sunt impartite in diferite categorii si modele ca sa gasiti mai usor exact ceea ce cautati.

Fendt fabrica tractoare de diferite modele. Sistemul companiei de management al calitatii a fost omologat pentru prima data in 1995. Calitatea si serviciul sunt doua elemente importante pentru Fendt. Studii independente cu rezultate foarte bune au aratat ca Fendt are o imagine de marca excelenta. Serviciile exceptionale ale partenerilor comerciali ai lui Fendt sunt un factor ce probabil contribuie la rezultatele studiului.

Fiecare tractor e facut din piese noi fabricate pentru cerintele individuale ale clientului. Productia orientata spre client a lui Fendt este posibila deoarece compania utilizeaza o tehnologie flexibila de fabricare si principiul “la timp”. Una dintre cele mai moderne fabrici a lui Fendt este situata in Marktoberdorf.

Istoricul lui Fendt a inceput in Germania acum 75 de ani. Fratii Fendt au fondat compania impreuna cu tatal lor Johann Georg. Primul tractor europeana fost prezentat in 1930, fiind un progres pentru fermele mici. Cu noul tractor, au putut inlocui caii cu utilaje.

Gasiti pe Mascus utilaje second hand, cum ar fi tractoare Fendt si utilaje agricole.

Inregistrati-va si faceti-va reclama

Daca sunteti deja inregistrat, va rugam sa va autentificati. Daca nu, va cream automat un cont cand puneti un anunt.

Cum cumparati tractoare sau utilaje agricole second hand de la Fendt

Contactati direct vanzatorul daca doriti sa cumparati un tractor care apare de vanzare pe Mascus. Mascus nu detine niciunul din utilajele agricole sau tractoare  carora li se face reclama pe site. Pentru datele de contact ale unui vanzator vizualizati fiecare anunt si apoi contactati direct vanzatorul. E usor sa cumperi tractoare second hand de la Fendt pe Mascus.

Nu uitati sa vizitati regulat paginile cu vanzare si cumparare de pe Mascus. Zilnic apar o multime de anunturi noi de la Fendt in categoriile cele mai cunoscute, cum ar fi tractoare si utilaje agricole.

Cum vindeti tractoare second hand de la Fendt

Daca doriti sa vindeti tractoare sau utilaje agricole second hand, e de ajuns sa puneti un anunt. Pe Mascus, e usor sa pui un anunt cu utilaje agricole second hand de vanzare.

Cum sa deveniti dealer

Daca sunteti dealer si veti folosi regulat Mascus pentru a vinde si cumpara tractoare, va rugam sa va inregistrati ca dealer . Ca dealer, aveti posibilitatea de a va plati prin factura  anunturile si Mascus poate sa va trimita o oferta in care sa includa si celelalte servicii ale noastre disponibile pentru dealeri.

Folositi Localizatorul Mascus pentru a cauta dealeri care vand tractoare noi sau second hand de la Fendt. Daca aveti intrebari, contactati echipa Mascus RO.

Lista marcilor Mascus

Mascus imbunatateste incontinuu textele despre diferiti producatori, cum ar fi Fendt, in idea ca in viitor, paginile indexate a marcilor Mascus sa devina o enciclopedie online pentru utilaje grele si vehicule de transport. Daca ne puteti ajuta sa furnizam informatii de calitate despre Fendt sau alti producatori, va rugam sa trimiteti textele dumneavoastra la media@mascus.ro