Komatsu - Utilaje si masini second hand

Unul dintre serviciile premium oferite de Mascus sunt paginile de informatii despre marci. Aici puteti gasi rapid tot ce aveti nevoie sa stiti despre Komatsu cat si mai multe informatii despre portofoliul de produsele Komatsu .
Mai jos puteti alege modelul Komatsu preferat care se afla spre vanzare pe Mascus si sa contactati vanzatorul imediat.
Puteti vedea masinile si utilajele Komatsu din tara sau puteti selecta sa vedeti ofertele din alte tari. Puteti de asemenea sa vizualizati ultimele anunturi cu Komatsu sau sa cautati dealeri care vand Komatsu.

Utilaje de constructii si utilaje de manuire a materialelor de la Komatsu

Komatsu este in ziua de azi unul dintre cei mai mari producatori din lume de utilaje de constructii, utilaje forestiere si utilaje de manuire a materialelor. Folosind o tehnologie avansata si servicii bune, Komatsu ii poate garanta fiecarui client produse de o calitate buna.

Exemple de utilaje produse de Komatsu sunt excavatoarele, utilajele forestiere, mini excavatoarele, incarcatoarele si stivuitoarele.

Cum sa gasiti stivuitoare si utilaje de constructii de la Komatsu

In casuta de mai jos puteti vedea toate tipurile de stivuitoare, excavatoare, utilaje forestiere si utilaje de constructii de la Komatsu disponibile pe Mascus. Ele sunt impartite in diferite categorii si modele ca sa gasiti mai usor exact ceea ce cautati.

Komatsu este un producator de echipament minier si de constructii, fondat in 1921. Este leader international in domeniu si are afaceri mici ce produc solutii pentru utilajele si vehiculele electronice, logistice, precum si cele industriale.

Pentru Komatsu, calitatea si increderea sunt importante si le foloseste pentru a produce incontinuu utilaje inovatoare si sigure pentru clientii lui. Prin calitatea superioara, Komatsu se poate ridica la nivelul asteptarilor clientilor.

Utilaje de la Komatsu sunt disponibile in diferite marimi, de la utilaje mari si grele pentru minerit, la utilaje mai usoare si compacte care lucreaza mai bine in zone urbane.

Folositi Mascus, cea mai mare piata online din Europa pentru utilaje grele si vehicule de transport , pentru a gasi utilaje cum ar fi excavatoare Komatsu, stivuitoare, utilaje de constructii si utilaje forestiere.

Inregistrati-va si faceti-va reclama

Daca sunteti deja inregistrat, va rugam sa va autentificati. Daca nu, va cream automat un cont cand puneti un anunt.

Cumparati utilaje forestiere second hand de la Komatsu

Mascus nu detine niciunul din utilajele forestiere, utilajele de constructii sau alte utilaje carora li se face reclama pe site. Pentru datele de contact ale unui vanzator vizualizati fiecare anunt si apoi contactati direct vanzatorul. E usor sa cumperi utilaje second hand de la Komatsu pe Mascus.

Zilnic apar pe Mascus o multime de anunturi noi de la Komatsu in categoriile cele mai cunoscute, cum ar fi excavatoare, utilaje forestiere, utilaje de constructii si stivuitoare. Nu uitati sa vizitati regulat paginile cu vanzare si cumparare de pe Mascus.

Cum sa vindeti stivuitoare si excavatoare second hand de la Komatsu

Daca doriti sa vindeti stivuitoare, excavatoare sau utilaje de constructii second hand, e de ajuns sa puneti un anunt. Pe Mascus, e usor sa pui un anunt cu utilaje de constructii sau utilaje forestiere second hand de vanzare.

Deveniti dealer

Sunteti dealer? Daca veti folosi regulat Mascus pentru a vinde si cumpara utilaje forestiere si utilaje de constructii, va rugam sa va inregistrati ca dealer. Dealerii au posibilitatea de a-si plati prin factura anunturile si Mascus poate sa va trimita oferte in care sa includa si celelalte servicii ale noastre disponibile pentru dealeri.

Folositi Localizatorul Mascus pentru a cauta dealeri care vand stivuitoare, utilaje forestiere sau alte utilaje noi sau second hand de la Komatsu. Daca aveti intrebari, contactati echipa Mascus RO.

Ajutati-ne sa cream lista marcilor Mascus

Mascus incontinuu imbunatateste textele despre diferiti producatori, cum ar fi Komatsu, in ideea ca in viitor, paginile indexate a marcilor Mascus sa devina o enciclopedie online pentru utilaje grele si vehicule de transport. Daca ne puteti ajuta sa furnizam informatii de calitate despre Komatsu sau alti producatori, va rugam sa trimiteti textele dumneavoastra la media@mascus.ro