New Holland - Utilaje si masini second hand

Unul dintre serviciile premium oferite de Mascus sunt paginile de informatii despre marci. Aici puteti gasi rapid tot ce aveti nevoie sa stiti despre New Holland cat si mai multe informatii despre portofoliul de produsele New Holland .
Mai jos puteti alege modelul New Holland preferat care se afla spre vanzare pe Mascus si sa contactati vanzatorul imediat.
Puteti vedea masinile si utilajele New Holland din tara sau puteti selecta sa vedeti ofertele din alte tari. Puteti de asemenea sa vizualizati ultimele anunturi cu New Holland sau sa cautati dealeri care vand New Holland.

Utilaje agricole si utilaje constructii New Holland

New Holland face parte din Grupul Fiat si produce utilaje pentru agricultura si constructii. New Holland a fost infiintata in Pennsylvania in 1895, dar de atunci, s-a schimbat de cateva ori. In ciuda acestui fapt, ei au produs intotdeauna utilaje agricole.

Utilaje New Holland Suedeze au fost produse in Italia, Anglia si Belgia deoarece New Holland este un producator major la nivel mondial. Gama de produse a companiei include o gama larga de utilaje agricole, utilaje pentru constructii si masini pentru tratare teren.

Cum sa gasiti utilaje constructii de la New Holland

In casuta de mai jos puteti vedea toate tipurile de utilaje constructii de la New Holland disponibile pe Mascus. Ele sunt impartite in diferite categorii si modele, pentru a gasi mai usor exact utilajul pe care dvs. il cautati.

Aproximativ 3.000 de comercianti ai utilajelor New Holland, localizati in intreaga lume, contribuie la consolidarea New Holland ca marca. New Holland reprezinta cunostintele si expertiza in agricultura de care au beneficiat inreprinderile agricole de pe piata, pentru o lunga perioada de timp.

New Holland are patru statii de intretinere in intreaga lume, dintre care unul se afla in Europa. Scopul unei statii de intretinere este de a consolida reteaua de comercianti prin pregatire. Aceasta va creste capacitatea lor de a ajuta clientii cu utilajele lor. Misiunea si scopul New Holland este de a cunoaste, urmari si intretine toate utilajele New Holland localizate peste tot in lume.

Cauta utilaje second hand ca: tractoare, excavatoare si combine de la New Holland pe Mascus.

Mascus este cea mai mare piata online Europeana pentru utilaje grele si vehicule de transport. Este usor sa gasiti utilaje ca utilaje agricole New Holland si utilaje constructii pentru vanzare.

Inregistrati-va si faceti-va reclama pe Mascus

Un nou cont va fi creat simultan cand postati un anunt pentru prima data, in cazul in care nu ati mai folosit niciodata Mascus pentru a vinde utilaje second hand. Daca sunteti deja inregistrat pe Mascus, va rugam sa va autentificati pentru a va face publicitate.

Daca doriti sa cumparati autobuse second hand de la New Holland

Mascus nu detine nici un utilaj agricol sau utilaj pentru constructii careia i se face reclama pentru vanzare pe piata. Pentru informatiile de contact ale vanzatorului, consultati fiecare anunt si contactati direct vanzatorul. Este usor sa cumparati utilaje agricole second hand de la New Holland pe Mascus.

Visitati zilnic, paginile Mascus de cumparari si vanzari. In fiecare zi, noi anunturi de la New Holland sunt publicate spre vanzare in cadrul categoriilor populare pentru utilaje agricole si utilaje contructii.

Vindeti utilaje agricole si utilaje constructii second hand de la New Holland

Este usor sa postati un anunt si sa va vindeti utilaje de constuctii second hand pe Mascus. Doar postati un anunt intr-o categorie specifica, daca doriti sa va vindeti utilajul pentru constructii second hand pe Mascus.

Deveniti dealer

Va rugam sa va inregistrati ca dealer daca sunteti un comerciant si veti folosi Mascus in mod regulat, pentru a cumpara si vinde utilaje agricole second hand. Ca dealer, aveti posibilitatea de a va plati prin factura anunturile iar Mascus poate sa va trimita oferte in care sa includa si celelalte servicii ale noastre, disponibile pentru dealeri.

Folositi Localizatorul Mascus pentru a cauta dealeri care vand utilaje constructii, noi si second hand de la New Holland. Daca aveti intrebari, contactati echipa Mascus.

Creati Enciclopedia Marcilor Mascus impreuna cu noi

Mascus in momentul de fata, imbunatateste textele despre diferiti producatori in ideea ca lista cu paginile Marcilor Mascus vor deveni in viitor o Enciclopedie pentru utilajele grele si vehiculele de transport. Daca ne puteti ajuta sa furnizam informatii de calitate despre New Holland si alti producatori, va rugam sa trimiteti textele dumneavoastra la media@mascus.ro.