Volvo - Utilaje si masini second hand

Unul dintre serviciile premium oferite de Mascus sunt paginile de informatii despre marci. Aici puteti gasi rapid tot ce aveti nevoie sa stiti despre Volvo cat si mai multe informatii despre portofoliul de produsele Volvo .
Mai jos puteti alege modelul Volvo preferat care se afla spre vanzare pe Mascus si sa contactati vanzatorul imediat.
Puteti vedea masinile si utilajele Volvo din tara sau puteti selecta sa vedeti ofertele din alte tari. Puteti de asemenea sa vizualizati ultimele anunturi cu Volvo sau sa cautati dealeri care vand Volvo.

Camioane, autobuze si utilaje constructii second hand de la Volvo

Gaseste utilaje second hand de la Volvo pe Mascus. Cauta dupa, de exemplu: camioane , autobuze si utilaje pentru constructii precum excavatoare si autocamioane.

Produsele Volvo sunt un plus pe piata mondiala existente si de asemenea un lider pe alte cateva piete. Echipamentele de Constructii Volvo colaboreaza din 1 Ianuarie 1999 cu Swecon Anläggningsmaskiner AB din Eskilstuna. Impreuna produc incarcatoare de roti, turnatoare de asfalt dar si alte utilaje pentru constructii.

Cum gasiti utilaje pentru constructii, autobuze si camioane de la Volvo

Caseta de mai jos va arata toate tipurile de camioane si utilaje pentru constructii de la Volvo disponibile pe Mascus. Ele sunt impartite in diferite categorii si modele, ceea ce va ajuta sa gasiti exact modelul de utilaj pentru constructii, autobuz sau camion, pe care il cautati.

Volvo este in prezent, unul dintre cei mai mari furnizori de utilaje din lume, cum ar fi tractoare si utilaje grele. Volvo a produs camioane inca din 1927, avand clienti satisfacuti peste tot in lume. In plus fata de cele de mai sus, Volvo proiecteaza si produce de asemenea autobuze si utilaje pentru constructii, precum si aplicatii industriale si componente pentru motoare pentru avione. In concluzie, piata Volvo este foarte una dintre cele mai mari.

In ciuda pietei largi, Volvo ca si companie, nu uita sa protejeze mediul si sa faca produse de calitate, dar nici de design si de placerea de a conduce. Volvo are grija de clientii sai si ofera solutii personalizate pentru servicii, finantari si asigurari. Un program de intretinere face posibil pentru tine, ca si client sa aiba grija de afacerea dumneavoastra, in timp ce Volvo are grija de utilaje.

Gama larga de utilaje Volvo, ajuta clientii nostri sa produca mai mult. Ei dezvolta in mod constant extinderea produselor, prin cercetare si tehnologie.

Mascus este cea mai mare piata online din Europa, pentru utilaje grele si masini de transport. Este usor sa gasiti utilaje de vanzare precum camioane, utilaje pentru constructii si autobuze Volvo .

Inregistreaza-te si publica pe Mascus

Un cont nou va fi creat pentru tine simultan cand veti publica un anunt pentru prima data, daca nu ati mai folosit niciodata Mascus pentru a vinde utilaje second hand. Daca sunteti deja inregistrati pe Mascus, va rugam sa va autentificati pentru a putea publica anunturi.

Dacă doriţi să cumpăraţi utilaje pentru constructii, second hand de la Volvo

Mascus nu detine nici un utilaj pentru constructii publicat spre vanzare pe piata. Pentru informatii de contact ale vanzatorului, vizualizati fiecare anunt si contactati vanzatorul direct de catre dumneavoastra. Este usor sa cumparati utilaje pentru constructii second hand de la Volvo pe Mascus.

Nu uitati sa vizitati zilnic paginile de vanzari si cumparari de pe Mascus. In fiecare zi, noi anunturi de la Volvo sunt publicate spre vanzare, in cadrul categoriilor populare, precum categoria cu utilaje pentru constructii, autobuze si camioane.

Vindeti autobuze second hand de la Volvo

Este usor sa plasati un anunt si sa vindeti autobuze sau camioane second hand pe Mascus. Doar plasati un anunt in cadrul unei categorii specific, in cazul in care doriti sa va vindeti autobuzul sau camionul second hand pe Mascus.

Cum sa deveniti dealer

Inregistrati-va ca si dealer daca sunteti un dealer si veti folosi Mascus in mod regulat pentru a vinde si cumpara autobuze. Ca dealer, vi se ofera optiunea de a plati pentru anunturile dumneavoastra prin intermediul facturii, iar Mascus de asemenea, poate trimite companiei dumneavoastră o ofertă, inclusiv prezentarea serviciilor noastre disponibile pentru dealeri.

Folositi Localizatorul Mascus pentru a cauta dealeri care vand autobuze, camioane si utilaje pentru contructii second hand de la Volvo. Contactati Mascus RO in cazul in care mai aveti si alte intrebari.

Creati Enciclopedia Marcilor pe Mascus impreuna cu noi

Mascus in in momentul de fata, imbunatateste textele despre diferiti producatori in ideea ca paginile Mascus cu lista Marcilor vor deveni in viitor o Enciclopedie online despre utilaje grele si masini de transport. Daca ne pueti ajuta sa oferim informatii de calitate despre Volvo si alti producatori, va rugam sa trimiteti textele dumneavoastra la media@mascus.ro.