Numar de anunturi: 29

Camioane BMW second-hand de vanzare

Aici sunt rezultatele cautarii modelelor BMW camioane second hand puse spre vanzare pe Mascus. Anunturile pentru BMW camioane pot fi sortate dupa pret, an de fabricatie sau tara. Puteti de asemenea folosit sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange cautarea, sau cititi mai multe despre BMW camioane in sectiunea Marci

Cititi mai multe Închide
anunturi/pagina

Camioane BMW

BMW este in afaceri incepand din 1916, si-a dezvoltat o reputatie excelenta in domeniul masinilor. In timp ce compania este recunoscuta in mare parte pentru ofertele auto, in special pe segmentul modelelor de lux si sport, BMW produce, de asemenea, si camioane. Acestea au fost destinate in primul rand pentru piata americana iar camioanele sunt concepute mai mult pentru estetica decat pentru folosirea lor in diverse munci grele. Ca atare, nu exista tractoare adecvate BMW sau alte camioane mari ori camionete ci doar vehicule mici destinate pentru piata interna. In plus, majoritatea camioanelor sunt convertite de fapt din vehicule de tip sedan, din care s-a scos spatiul din spate al pasagerilor si s-a adaugat o platforma specifica camioanelor.

Camioane BMW de vanzare - Modele de top

Acestea fiind spuse, camioanele BMW sunt cunoscute pentru caracteristicile asemanatoare masinilor sport. Acestea ofera o manevrabilitate excelenta si sunt cunoscute a fi de incredere si bine construite. In timp ce capacitatea de incarcare este limitata, camioanele sunt robuste luand in calcul specificatiile lor si ofera o putere mai mult decat suficienta pentru incarcarea unor obiecte mari. BMW a proiectat si a produs motoare pentru multi producatori straini de camioane, astfel cumparatorii pot fi siguri ca vehiculele second hand BMW sunt in conformitate cu standardele originale BMW. Retineti ca dealerii si anumite site-uri vor considera BMW X3 si BMW X6 ca fiind camioane desi ele intra in categoria SUV. Acest lucru se intampla deoarece toate SUV-urile au constructia unor camioane pentru a indeplini standardele de emisie si siguranta in America si Europa.

Multe camioane BMW sunt de fapt masini BWM modificate. Se porneste de la o camioneta BMW sau de la un sedan indepartandu-se scaunele pasagerilor din spate pentur ca mai apoi sa se introduca o platforma specifica camioanelor. De aceea clientii trebuie sa examineze modificarea facuta pentru a se asigura ca au fost respectate anumite norme. Un proces de modificare facut in mod prost nu va limita doar capacitatea de stocare, vor exista si probleme de siguranta in special pe partea suspensiilor.