Cautare echipament folosit Închide » Cautare avansata

  Publica anunt de cautare
  Numar de anunturi: 51

  Camioane FAW second-hand de vanzare

  Aici sunt rezultatele cautarii modelelor FAW camioane second hand puse spre vanzare pe Mascus. Anunturile pentru FAW camioane pot fi sortate dupa pret, an de fabricatie sau tara. Puteti de asemenea folosit sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange cautarea, sau cititi mai multe despre FAW camioane in sectiunea Marci

  Cititi mai multe Închide
  anunturi/pagina

  Camioane FAW - Construite sa aiba putere si durabilitate

  In 1953, compania FAW (First Automobile Works), si-a deschis usile pentru a deveni una din primele companii producatoare de vehicule de transport in China. FAW considera ca este unul din pionierii industriei auto din China. De-a lungul anilor, FAW a construit relatii cu multe alte companii din industria auto si amintim Ford Motor Company, Mazda Motor Corporation, Toyota Motor Corporation si Volkswagen AG. Printre produsele FAW, putem aminti camioanele FAW.

  Exista o varietate de vehicule FAW pe piata astazi, tractoare, basculante, si camioane. In plus, camioanele FAW puse spre vanzare includ o cabina standard, o cabina extinsa si o cabina pentru mai multi pasageri. Varietatea de camioane FAW puse spre vanzare permite ducerea la bun sfarsit a unor munci usoare, medii sau grele, indeplinind nevoile oricarui client sau al oricarei afaceri. FAW cunoaste industria camioanelor si afacerile aferente. Au ani de experienta in spate, au experienta chiar din momentul deschiderii companiei.

  Camioane FAW de vanzare - Modele de top

  Unul din cele mai populare modele este 7.130FL. Acest model dispune de frane pe aer si de frane cu arc. Poate atinge o viteza de 106 kw/h. Ofera o viteza de transmisie de 8.5. Cei 4 cilindri asezati in linie si motorul turbo in 4 timpi fac treaba unui cal de povara. Camionul-tractor FAW Horse are o putere de 350HP. Are un pret accesibil si ofera o gama larga de optiuni. Este un camion de calitate cu servicii post-vanzare complete.

  Autobetoniera FAW a dovedit ca este un alt produs puternic al companiei. Camioanele folosite la descarcare, denumite si basculante, vin de asemenea intr-o varietate de modele. Se pot achizitiona basculante cu lungimi cuprinse intre 6 si 10m. Ca toate celelalte camioane FAW, si acestea sunt construite bine iar acest lucru inseamna ca vor avea durabilitate. Anumite modele FAW second-hand pot fi achizitionate prin intermediul portalului Mascus. Prin intermediul Mascus puteti achizitiona calitatea pe care FAW o ofera.