Numar de anunturi: 19

Camioane Palfinger second-hand de vanzare

Aici sunt rezultatele cautarii modelelor Palfinger camioane second hand puse spre vanzare pe Mascus. Anunturile pentru Palfinger camioane pot fi sortate dupa pret, an de fabricatie sau tara. Puteti de asemenea folosit sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange cautarea, sau cititi mai multe despre Palfinger camioane in sectiunea Marci

Cititi mai multe Închide
anunturi/pagina

Camioane Palfinger

Cand esti in cautarea unui camion de calitate, Palfinger iti ofera tot ceea ce ai nevoie. Compania a fost fondata in 1932 si isi are sediul in Salzburg, Austria. Este unul dintre principalii producatori de sisteme hidraulice, de incarcare si administrare. Palfinger are locatii de productie si asamblare in Europa, America de Nord, America de Sud si Asia. Investind intr-un camion Palfinger de calitate, iti vei putea inflori afacerea.

Cele mai bune modele de camioane Palfinger de vanzare

Poti descoperi modele de camioane de vanzare Palfinger de calitate pe pagina de internet a Mascus. Printre cele mai populare sunt macaraua Palfinger PK 12500. Functioneaza pe motorina si are transmisie manuala. Capacitatea de incarcare pe bratul macaralei este de 6000 de kg. Aceasta macara ofera performante exceptionale comparativ cu costul sau. Este construita scurta si ingusta pentru a economisi spatiu, in timp ce face fata greutatilor mari.

Pentru o macara mai compacta, arunca o privire la Palfinger PC 3300. Modelul acesta poate ridica si incarca greutati de pana la 2150 kg la o distanta de putin peste 1,5 metri. Poti extinde distanta la 4,5 metri cu o greutate de 625 kg. Palfinger PC 3300 este usor de manevrat.

Daca ai nevoie de o macara mare, cumpara-ti un Palfinger PK150002. Se ocupa destul de usor de greutati foarte mari. Macaraua detine o combinatie impresionanta de greutate si performanta. Modelul G al acestei macarale se extinde la de 8 ori latimea sa, atingand 18,8 metri lungime. Poate ridica 4,8 tone. Poti adauga extensii manuale macaralei pentru o lungime de 12,9 metri cu o capacitate de 13,5 tone.

Cand ai nevoie de macarale pentru manevrabilitate si ridicari extreme, arunca o privire la camioanele Palfinger.