Numar de anunturi: 12

Camioane Sinotruk second-hand de vanzare

Aici sunt rezultatele cautarii modelelor Sinotruk camioane second hand puse spre vanzare pe Mascus. Anunturile pentru Sinotruk camioane pot fi sortate dupa pret, an de fabricatie sau tara. Puteti de asemenea folosit sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange cautarea, sau cititi mai multe despre Sinotruk camioane in sectiunea Marci

Cititi mai multe Închide
anunturi/pagina

Camioane Sinotruk

Sinotruk este o companie care isi are sediul in Hong Kong. Aceasta a fost inclusa incepand cu anul 2004. Sinotruk este o filiala a China National Heavy Duty Truck Group, care este a treia mare companie producatoare de camioane grele in China. Compania mama se afla in Shandong.

Sinotruck se afla pe Bursa de Valori din Hong Kong in noiembrie 2007. Din pacate, in prima zi pretul actiunilor a ramas 10.86 dolari HK. Pretul sau IPO a inceput de la 12.88 dolari HK. Expertii cred ca acest lucru s-a datorat starii generale a pietei bursiere la momentul respectiv si nu datorita companiei.

Sinotruk este membru Hang Seng China - Affiliated Corporations Index Constitute Stock din martie 2008.

Sinotruk este specializata in productia de camioane grele, asemenea camioanelor de marfa si camioanelor semi-tractor. Aceste camioane sunt utilizate in diverse scopuri, cum ar fi industria miniera, transporturi grele, constructii, productia de metale, etc Aceste camioane grele aduc majoritatea veniturilor companiei.

Camioane Sinotruck de vanzare - Modele de top

Camionul de baza Sinotruk este HOWO. Camionul are un motor in 4 timpi diesel cu injectie directa. Produce 290CP la un cuplu maxim de peste 1100 Nm. Cabina soferului dispune de spatiu suficient si este confortabila chiar si pentru cel mai greu conducator auto. Aceasta este dotata cu toate facilitatile, cum ar fi, aer conditionat, radio, etc Exista o multime de camioane Sinotruck de vanzare reprezentand o investitie buna. Sinotruck produce de asemenea camioanele HOYUN si Golden Prince, care sunt disponibile pentru achizitionare.

Sinotruk si compania mama, China Nat'l Heavy Duty Truck Group au acaparat piata chineza intr-un procent de 20% in 2007. Sinotruk vinde camioane si peste mari, cel mai mult in Europa de Est si in Orientul Mijlociu.

Camioane Sinotruk sunt de asemenea foarte eficiente cand vorbim de consum. Acum, peste 80% din camioanele produse de companie au o eficienta ridicata cand vine vorba de consumul de combustibil.