Numar de anunturi: 6

Agados remorci second hand

Aici sunt rezultatele cautarii modelelor Agados remorci second hand puse spre vanzare pe Mascus. Anunturile pentru Agados remorci pot fi sortate dupa pret, an de fabricatie sau tara. Puteti de asemenea folosit sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange cautarea, sau cititi mai multe despre Agados remorci in sectiunea Marci

Cititi mai multe Închide
anunturi/pagina

Remorcile Agados

Firma Agados este o firma recunoscuta, avandu-si sediul in Velke Mezirici, Cehia. Fondata in 1992, firma a crescut recent in popularitate incat s-au extins in Germania si au format Agados Deutschland GmbH. Initial, firma s-a concentrat pe fabricarea utilajelor agricole si au inclus remorcile in lista lor doar atunci cand au fost cerute de catre o companie din Belgia. Dupa aceea, firma a demonstrat ca poate concura cu celelalte firme incat azi au ajuns aproape de a produce exclusiv remorci.

Modele de remorci Agados de top, puse in vanzare

Exista diferite modele de remorci Agados puse in vanzare, printre care modelul Universal Trailer, care e disponibil in 4 variante de 750kg, 1,500kg, 2,500kg and 3,500kg, modelul Speed Trailer, care va garanteaza ca pot rula cu o vuiteza maxima de 100 km/h si modelele Transporters, concepute sa transporte orice, de la animale pana la masini. Exista si modele pentru animale, disponibile in variantele de greutati amintite mai sus, care au prelatele laterale semideschise si suprafata remorcii fiind basculanta. Exista cate o remorca Agados potrivita pentru fiecare necesitate si au fost personalizate cu diferite optiuni, pentru a putea transporta baloane cu aer cald, camere de decontaminare, snowmobile si explozibili. Fie ca aveti nevoie de generatoare diverse sau roti personalizate, cei de la Agados vor fabrica remorca potrivita pentru voi.

Daca sunteti in cautarea unei remorci second hand, atunci aruncati o privire pe siteul Mascus. Mascus faciliteaza cumpararea unei remorci Agados prin oferirea unor informatii vaste catre cumparatori, referitoare la remorcile disponibile. Nu trageti de timp. Cumparati o remorca Agados acum, cu ajutorul siteului Mascus !