Numar de anunturi: 5

Carraro tractoare

Aici e lista cu modelele Carraro tractoare second hand puse spre vanzare pe Mascus. Ati putea sorta Carraro tractoare dupa pret, an de fabricatie, sau tara. Va rugam sa folositi sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange rezultatele.
Ati putea citi mai multe despre Carraro tractoare in sectiunea Marci.

anunturi/pagina

Tractoare Carraro

Giovanni Carraro a fondat Carraro Agritalia in Italia, si la inceput a produs utilaje pentru agricultura, ca de exemplu semanatoare. Primul tractor Carraro a fost fabricat in 1958. Antonio Carraro s-a separat de aceasta companie si si-a format propria companie in 1960, raspandind brandul Carraro si-n alte parti ale lumii, inclusiv Statele Unite. Compania fabrica tractoare si pentru alte companii, ca de exemplu John Deere si Massey Ferguson.

Modele de top ale tractoarelor Carraro de vanzare

Tractoarele Carraro sunt fabricate cu motoare Deutz, un motor diesel german care confera de la 40 la 99 CP. Sunt unicati in productia modelului TTR 4400, un tractor Carraro facut sa nu se rastoarne, folosit pentru pante inclinate, precum podgorii si terenuri de golf. Unele modele, precum TTR-9400, pot fi echipate cu un brat drept folosit pentru tunderea ierbii in zonele plane, sau cu o parte inclinata, pentru canale. Alte modele, precum TGF 9400, sunt echipate cu o cabina inchisa, pentru a proteja soferul de praf in anumite zone de activitate, precum refugiile din fermele de pui.

Poti gasi tractoare Carraro de vanzare pe website. Mascus pune la dispozitie pe web o pagina organizata, in care vanzatorii isi pot insira utilajele uzate. Cumparatorii pot naviga printre oferte, obtine informatii, inclusiv preturi si contact.