Numar de anunturi: 47

Caterpillar tractoare

Aici e lista cu modelele Caterpillar tractoare second hand puse spre vanzare pe Mascus. Ati putea sorta Caterpillar tractoare dupa pret, an de fabricatie, sau tara. Va rugam sa folositi sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange rezultatele.
Ati putea citi mai multe despre Caterpillar tractoare in sectiunea Marci.

anunturi/pagina

Tractoarele Caterpillar

Firma Caterpillar, avandu-si sediul in Peoria, IL, este cel mai mare producator de tractoare cu tractiune pe senile. Firma detine multe modele de tracttoare pe tot globul si este des intalnita in SUA, China si in America de Sud. Compania a fost fondata in 1925 si a dat dovada de o crestere substantiala, de la primele vanzari, ce insumau 13 milioane de dolari, la imensa cifra de afaceri de 55 miliarde de dolari, in anul 2007. Tractoarele lor sunt renumite pentru durabilitatea si increderea pe care o ofera. Fie ca achizitionati unul printr-un dealer sau prin intermediul unui site precum Mascus, nu veti face o alegere gresita.

Modele de tractoare Caterpillar de top, puse in vanzare

Aceasta firma fabrica un numar imens de modele de utilaje grele si tractoare. De la tractoarele incarcatoare mici, pana la basculantele uriase pentru transport, paleta de optiuni este diversa, insa firma este cunoscuta pentru buldozere. Cele din seria D incep cu modelul D3K. Acest buldozer mic, alaturi de modelele D4k si D5k, a fost fabricat pentru sarcini usoare si sunt ideale pentru a curata anumite locuri, pentru nivelare, tasare si umplere. Utilajele din clasa medie sunt modelele D6k, D6N, D6T si cele din seria D7R. Aceste utilaje masive ofera o putere nemaintalnita in clasa lor, care duce la o productie mai buna, la un pret mai mic. Modelele cele mai mari fabricate de Caterpillar sunt D8T, D9T, D10T, and D11T. Aceste utilaje enorme au fost concepute pentru a mari productivitatea, pentru a simplifica intretinerea si pentru a functiona in cele mai grele conditii.

Tractoarele Caterpillar se gasesc intr-o gama extrem de variata. Sunt vandute pe intreg globul si pot fi cumparate fie de la un dealer autorizat, fie prin intermediul unui site, precum Mascus.