Cautare echipament folosit

Închide » Cautare avansata

  Publica anunt de cautare
  Numar de anunturi: 26

  Mecalac buldoexcavatoare second hand

  Cautati prin toate anunturile modelelor Mecalac buldoexcavatoare second hand puse spre vanzare pe Mascus. Veti putea sorta anunturile Mecalac buldoexcavatoare dupa pret, an de fabricatie, sau tara. Va rugam sa folositi sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange cautarea, sau cititi mai multe despre Mecalac buldoexcavatoare in sectiunea Marci.

  Cititi mai multe Închide
  anunturi/pagina

  Buldoexcavatoare Mecalac

  Avand fabrici atat in Germania cat si in Franta, Mecalac este o prezenta puternica pe piata utilajelor grele. Avand peste 35 ani de experienta, buldoexcavatoarele Mecalac sunt in top cand vine vorba de clasa lor si de caracteristicile de care dispun.

  Buldoexcavatoare Mecalac - Modele de top puse spre vanzare

  Mecalac produce hibridul 12MTX care a primit doua premii in 2009 din partea Intermat. O data a castigat aurul iar celelalt premiu a fost pentru protectia mediului. Aceste premii au fost primite pentru a intari angajamentul celor de la Mecalac pentru protejarea mediului. Hibridul 12MTX este unul din cele trei utilaje multifunctionale. Este ideal pentru santierele urbane si suburbane, este compact si de aceea este foarte manevrabil. Avand un motor de 100CP, utilajul este potrivit si pentru muncile grele

  Mecalac a patentat un sistem de cuplare rapida cu deblocare hidraulica permitand ca atasamentele sa fie schimbate sub un minut. Astfel se pastreaza ritmul pe santiere de lucru. Avand o viteza maxima de 27 km/h, utilajul se poate misca repede intre santiere. Avand geamuri mari, muncitorii pot vedea tot santierul panoramic, iar astfel scade si riscul accidentelor. Avand cabina la distanta de motor, este si mai putin zgomot ambiental, permitand operatorilor sa auda ce se petrece in afara cabinei. Izolarea fonica este de 71 decibeli iar acest lucru inseamna ca operatorii nu vor trebui sa poarte echipament de protectie pentru urechi. Puteti adauga si aer conditionat sau un CD player pentru a spori confortul operatorilor. Avand o rotatie de 360 grade, buldoexcavatoarele Mecalac sunt mult mai versatile decat alte utilaje din clasa lor. Viteza de rotatie este de 8RPM si exista o supapa de tip crossover care permite oprirea progresiva a rotatiei. Franele hidrostatice multidisc de asemenea sporesc eficienta masinariei in timp ce siguranta este pe primul loc in topul prioritatilor in cazul utilajelor Mecalac.