Numar de anunturi: 370

Bobcat excavatoare second hand

Cautati prin toate anunturile modelelor Bobcat excavatoare second hand puse spre vanzare pe Mascus. Veti putea sorta anunturile Bobcat excavatoare dupa pret, an de fabricatie, sau tara. Va rugam sa folositi sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange cautarea, sau cititi mai multe despre Bobcat excavatoare in sectiunea Marci.

Cititi mai multe Închide
anunturi/pagina

Excavatoare Bobcat

Excavatoarele Bobcat sunt printre cele mai de incredere din lume si totodata printre cele mai cunoscute. Indiferent ca sunteti in cautarea unui excavator compact, a unuia cu mobilitate la punctul mort sau a unui modl conventional, Bobcat are modele pentru nevoile fiecarei persoane. Odata cu lansarea seriei M de mini excavatoare, Bobcat ramane in deasupra tuturor producatorilor.

Mini excavatoarele Bobcat folosesc un sistem hidraulic avansat care permite utilajelor o rotatie de 360 de grade spre deosebire de rotatia de 180 de grade a modelelor traditionale. Aceasta mobilitate permite o vizibilitate mai mare. Acest lucru inseamna mai putine accidente si imbunatateste siguranta.

Excavatoare Bobcat - Modele de top puse spre vanzare

Existand peste 14 modele diferite din care puteti alege, Bobcat poate satisface nevoile oricui in materie de utilaje destinate constructiilor. Exista patru modele ZTS, E35, E45, 418 si 425. Modelele ZTS ofera cea mai mare flexibilitate. Partile din spate ale excavatoarelor traditionale patrund intre 25 si 60 cm. Acest lucru inseamna ca sunt mai greu de manevrat in spatii inguste, totusi capacitatea de ridicare este mai mare. Bobcat ofera 5 astfel de modele, 323, 324, 325, 335 si 337

In final, exista si modele cu o miscare a partii din spate minima. Rata de patrundere este intre 5 si 15 cm. Desi capacitatea de ridicare este redusa, aceste modele isi pot desfasura activitatile in spatii mai inguste. In acest caz exista modelul E80

In ciuda denumirii de mini excavatoare, modelele produse de Bobcat isi fac treaba foarte bine. Cunoscute si ca excavatoare compacte, aceste utilaje sunt perfecte pentru spatiile de lucru mici. Zgomotul produs pe santiere este mic. Avand o mobilitate de 360 de grade, ofera flexibilitate fiind printre cele mai bune din clasa lor.