Numar de anunturi: 93

Fiat-Hitachi excavatoare second hand

Cautati prin toate anunturile modelelor Fiat-Hitachi excavatoare second hand puse spre vanzare pe Mascus. Veti putea sorta anunturile Fiat-Hitachi excavatoare dupa pret, an de fabricatie, sau tara. Va rugam sa folositi sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange cautarea, sau cititi mai multe despre Fiat-Hitachi excavatoare in sectiunea Marci.

Cititi mai multe Închide
anunturi/pagina

Excavatoarele Fiat Hitachi

Daca vreti sa investiti in echipament pentru constructii, fiti siguri ca excavatoarele Fiat Hitachi sunt in topul listei. Firma Hitachi a luat fiinta in 1949, la scurt timp dupa cel de Al Doilea Razboi Mondial. In 1970, Hitachi a inceput sa fabrice utijale massive pentru constructii, timp de mai bine de 40 de ani. Exista 5 categorii de excavatoare Hitachi.

Modele de excavatoare Fiat Hitachi de top, puse in vanzare

Prima categorie e cea a miniexcavatoarelor. Avand 14 modele diferite, care pot manevra pana la 6 tone greutate, aceste utilaje sunt perfecte pentru sarcinile in locuri inguste. Sunt potrivite pentru zonele urbane.

Cele 13 modele de excavatoare medii sunt de incredere si au caracteristici superioare. Capacitatea acestor utilaje e cuprinsa intre 6 si 40 de tone. Doua dintre modele au balans nesemnificativ iar unul dintre ele are un mic balans, oferindu-i o mare flexibilitate. Aceste modele de marimi medii sunt excelente pentru demolari, industria forestiera sau pentru constructii.

Firma Hitachi ofera 10 modele standard in categoria excavatoarelor massive. Patru dintre acestea au bene in spate, specifice pentru cariere, pe cand 2 dintre ele sunt electrice. Pe langa demolari si constructii, acestea sunt potrivite pentru lucrul la cariere si la mine.

Excavatoarele pe pneuri sunt concepute pentru folosira in constructii, avand bena in spate si gasindu-se in 4 diferite modele. De asemena, Hitachi fabrica excavatoare pentru salupe. Datorita extinderii constructilor pe suprafetele umede, cele 8 modele disponibile sunt foarte benefice. Patru dintre ele au fost concepute pentru dragarea vaselor, pe cand celelalte patru sunt folosite la incarcarea vaselor.

Cand vreti sa investiti o suma de bani in utilaje massive, care sa reziste testului dat de timp, excavatoarele Fiat Hitachi ar trebui sa fie in topul preferintelor voastre. Firba Hitachi a gasit o modalitate de a realize produsul potrivit pentru orice sarcina.