Cautare echipament folosit

Închide » Cautare avansata

  Publica anunt de cautare

  Rezultatele cautarii

  Cautati prin toate anunturile modelelor Kobelco excavatoare second hand puse spre vanzare pe Mascus. Veti putea sorta anunturile Kobelco excavatoare dupa pret, an de fabricatie, sau tara. Va rugam sa folositi sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange cautarea, sau cititi mai multe despre Kobelco excavatoare in sectiunea Marci.

  527 Rezultate pentru "Kobelco excavatoare"
  anunturi/pagina

  Excavatoarele Kobelco

  Firma Kobelco este una dintre cele mai respectate firme producatoare de echipament de constructie din ziua de azi. De cand au inceput, ei s-au concentrat asupra oferirii unor servicii mai bune clientilor lor. Aici e vorba atat de design cat si de realizarea echipamentului, dar si in ceea ce tine de vanzari si serviciile cu clientii. Cei de la Kobelco au inteles ca producerea echipamentului este un tel important pentru afacerea lor. Spre deosebire de rivali, Kobelco a ales sa se concentreze exclusiv pe linia de productie de masinarii masive.

  Au 5 tipuri de excavatoare din care poti alege: compacte, cu raza mica, medie, cu tija metalica si cele masive. Cele compacte sunt concepute perfect pentru sarcinile mici. Avand o capacitate mare a cupei, modelele de 4,5 tone nu au fost uitate in departamentul de putere si cau putere. Daca esti in cautare de ceva mai mare, atunci cele cu raza mica sunt perfecte. Au incorporat sistemul „Integrated Noise Dust Reduction”, ceea ce le face perfecte pentru mediul urban. Aceste masinarii au o capacitate de ridicare de 30 de tone. Au fost concepute pentru sarcinile grele, unde e nevoie totusi si de prudenta. Cele medii sunt o imbunatatire a celor compacte, pentru a putea face fata sarcinilor urbane si proiectelor comerciale usoare. Cele cu tija metalica este un excavator care le incorporeaza pe toate. Pot sa sape la cea mai mare capacitate si au o tija metalica, de care se ajuta pentru a finisa forma lucrarii. Aceste masinarii sunt perfecte pentru cei care au mai multe sarcini, indeplinindu-le cu o singura masinarie. In cele din urma, cele mai importante masinarii Kobelco, sunt cele masive. Modelul Super Acera Mark 8 poate ridica pana la 770 tone si e capabil de a indeplini orice sarcina industriala. Aceste masinarii au fost concepute pentru a duce la bun sfarsit orice sarcina.

  Orice model vi s-ar potrivi cerintelor, excavatoarele Kobelco va vor incanta cu calitatea si performanta lor.