Numar de anunturi: 58

Mecalac excavatoare second hand

Cautati prin toate anunturile modelelor Mecalac excavatoare second hand puse spre vanzare pe Mascus. Veti putea sorta anunturile Mecalac excavatoare dupa pret, an de fabricatie, sau tara. Va rugam sa folositi sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange cautarea, sau cititi mai multe despre Mecalac excavatoare in sectiunea Marci.

Cititi mai multe Închide
anunturi/pagina

Excavatoarele Mecalac

Daca doriti sa achizitionati utilaje grele pentru compania dumneavoastra, ar trebui sa aruncati un ochi asupra excavatoarelor Mecalac deoarece exista o gama variata de modele care vor satisface toate nevoile dumneavoastra. Avand fabrici de productie in Germania si Franta, compania isi propune sa aduca eficienta pe santierele de lucru

Excavatoare Mecalac - Modele de top puse spre vanzare

Modelul 714MW se poate deplasa cu 35 km/h si este foarte eficient pe culoarele unice de trafic. Suporta o sarcina de 13.5 tone. Modelul 714MWRR este cu un pas inainte si isi poate desfasura activitatile pe sinele. Indiferent ca incarcati sau sapati, acest utilaj ofera stabilitate mare precum si o sarcina de 16 tone. Cei 119CP ofera unul din cele mai puternice motoare din industrie. Modelul 712MC are o stabilitate mare si in acelasi timp este compact. Indiferent ca santierul este urban sau rural, acest utilaj este perfect pentru dumneavoastra. Desi are o viteza de 5.5 km/h, are un motor care dezvolta 102CP, suportand o sarcina de 11.2 tone. Acest utilaj este foarte bun pentru desfasurarea activitatilor in spatii inguste. Modelul 714MC este conceput pentru a lucra pe culoare unice de trafic in timp ce suporta o sarcina de 13.5 tone. Este echipat fie cu senile de cauciuc ori de otel si ofera o rotatie completa. Faptul ca poate face atat de multe lucruri, face ca acest utilaj sa fie o alegere foarte buna. Mecalac a lansat pe piata si un mini excavator. 8MCR se numeste modelul si foloseste tehnologii de top impreuna cu caracteristici pentru utilitate. Este multifunctional, se comporta ca un excavator, incarcator, stivuitor si se pot depozita diverse unelte. Avand un numar nelimitat de solutii, acest excavator pe senile se poate deplasa cu o viteza de 10 km/h putand concentra totusi o performanta de 81 kph. Nu puteti da gres alegand acest utilaj. Atunci cand sunteti in cautarea utilajului perfect, excavatoarele Mecalac ar trebui sa fie in fruntea listei dumneavoastra. Avand manuale de utilizare in cinci limbi diferite (spaniola, italiana, franceza, germana si engleza) aceasta companie se gandeste la nevoile angajatilor dumneavoastra in fiecare etapa a productiei. Aceste excavatoare pot satisface toate nevoile dumneavoastra. .