Numar de anunturi: 149

Neuson excavatoare second hand

Cautati prin toate anunturile modelelor Neuson excavatoare second hand puse spre vanzare pe Mascus. Veti putea sorta anunturile Neuson excavatoare dupa pret, an de fabricatie, sau tara. Va rugam sa folositi sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange cautarea, sau cititi mai multe despre Neuson excavatoare in sectiunea Marci.

Cititi mai multe Închide
anunturi/pagina

Excavatoarele Neuson

In 1848, Wacker a fost o companie mica de fierarie din Germania. Dupa 160 de ani de istorie, compania a crescut, a fuzionat si s-a transformat in ceea ce cunoastem astazi ca Wacker Neuson. Oferind 17 modele diferite de excavatoare, Neuson este o companie care merita luata in considerare atunci cand dorit sa achizitionati un nou utilaj.

Excavatoare Neuson - Modele de top puse spre vanzare

Cel mai mic model poate suporta o sarcina de o tona. Apoi exista modele care suporta sarcini de 2.5 tone (patru). Dupa aceste modele exista patru modele care suporta sarcini cuprinse intre 2.5 si 3.7 tone. Exista si modele care suporta sarcini cuprinse intre 5 si 8 tone. Excavatorul 12002 poate suporta o sarcina de pana la 12 tone. Modelul Kompaktbagger poate suporta o sarcina de 14 tone. Kompaktbagger are o putere de 100CP, fiind foarte rezistent si competent.

In final, exista doua modele mobile de excavatoare care intregesc oferta Neuson. Wacker Neuson Mobile Excavator poate suporta o sarcina de 6.5 tone. Modelul 6503 vine cu un brat standard si cu unul prelungi care functioneaza sub 69.5CP. Modelul 9503 are o viteza maxima de 20 km/h insa poate ajunge pana la 40 km/h. Excavatoarele Neuson sunt printre cele mai bune din lume dat fiind faptul ca folosesc tehnologii de varf si diverse imbunatatiri pentru a fi cat mai bune. Indiferent ca vorbim de un mini excavator care suport sarcini de o tona sau de modelele mai mari care suporta pana la 14 tone, Neuson satisface nevoile tuturor. Asigurati-va ca verificati modelele lor atunci cand doriti sa achizitionati un excavator.