Numar de anunturi: 306

Caterpillar mini excavatoare < 7t second hand

Cautati prin toate anunturile modelelor Caterpillar mini excavatoare < 7t second hand puse spre vanzare pe Mascus. Veti putea sorta anunturile Caterpillar mini excavatoare < 7t dupa pret, an de fabricatie, sau tara. Va rugam sa folositi sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange cautarea, sau cititi mai multe despre Caterpillar mini excavatoare < 7t in sectiunea Marci.

Cititi mai multe Închide
anunturi/pagina

Mini excavatoarele Caterpillar

Firma Caterpillar a inceput acum 80 de ani si a ajuns sa fie una dintre cele mai importante firme din domeniu. Firma fabrica utilaje pentru constructii si minerit de calitate, fiind cea mai mare firma productoare de asemenea utilaje din lume. Mini excavatoarele sunt una dintre specialitatile lor, fiecare fiind fabricat cu o precizie pe care nu o detin nicio alta companie. Mini excavatoarele Caterpillar ofera un confort ridicat soferului, performante remarcabile si costuri de intretinere scazute. Confortul este foarte important intr-un mini excavator, deoarece multi lucreaza cu orele in el si poate sa devina inconfortabil daca utilajul nu este conceput adecvat.

Modele de mini excavatoare de top, puse in vanzare

De asemenea, performanta este un criteriu important, deoarece clientii vor sa se poata baza pe utilajul cu care urmeaza sa lucreze in cea mai mare parte a timpului. Costurile de intretinere scazute a unui excavator Caterpillar va ajuta sa economisiti bani, bani pe care nu i-ati mai avea daca ati alege o alta marca. Unul dintre aceste minunate mini excavatoare poate fi achizitionat la preturi cuprinse intre 14.800 si 24.700 de dolari. Modele de excavatoare Caterpillar de top sunt 308D CR SB, 308D CR si 307D. Acestea sunt printre cele mai bune modele de mini excavatoare oferite de Caterpillar si sunt printre cele mai bune din domeniu. Reprezinta o achizitie excelenta pentru cei care se ocupa in domeniu mineritului si eu nevoie de performanta. Ele ofera multe beneficii utile pentru companiile care se ocupa cu constructii si pentru persoanele fizice. Firma Caterpillar e ofera clientilor produse de inalta calitate, pregatite sa duca la bun sfarsit orice sarcina, oferind incredere si confort. Aceste mini excavatoare isi merita fiecare banut cheltuit.