Cautare echipament folosit

Închide » Cautare avansata

  Publica anunt de cautare
  Numar de anunturi: 776

  Mini excavatoare < 7t second-hand de vanzare

  Cautati prin toate anunturile modelelor Kubota mini excavatoare < 7t second hand puse spre vanzare pe Mascus. Veti putea sorta anunturile Kubota mini excavatoare < 7t dupa pret, an de fabricatie, sau tara. Va rugam sa folositi sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange cautarea, sau cititi mai multe despre Kubota mini excavatoare < 7t in sectiunea Marci.

  Cititi mai multe Închide
  anunturi/pagina

  Descriere

  Gasirea unor mini excavatoare Kubota second hand, pe siteul MASCUS Romania. Informatii despre marca Kubota si despre mini excavatoarele lor de top. De asemenea, vom vorbi despre popularitatea acestor mini excavatoare.

  Mini-excavatoarele Kubota

  Kubota produce echipament de constructie, oferind o mare varietate de unelte constructorilor. Daca un constructor este in cautare de un mini excavator Kubota, alegerea unui model bun include seria KX41, serie a caror excavatoare au sasiuri de diferite marimi, insemnand ca dimensiunile dintre senile sunt cuprinse intre 990 mm si 1300 mm, in functie de cat este nevoie pentru o buna stabilitate. Varianta ingusta este reprezentata de modelul KX36-2, care are un sasiu de 990 mm, fiind numai bun pentru a fi folosit in gradini sau in alte zone stramte.

  Excavatoarele Kubota din seria U sunt putin mai masive, au o extensie mai mare si au o putere mai mare pentru echipamentele auxiliare. De exemplu, modelul U45 poate sapa pana la 3,8 metri adancime, ceea ce este destul de impresionant pentru un mini-excavator Kubota compact.

  In ceea ce tine de buldoexcavatoarele Kubota, o alegere populara sunt modelele din seria R520, fiind o masinarie minunata, avand capacitatea de a cupla o cupa de buldozer. Daca sunteti in cautare de o masinarie Kubota second hand, nu uitati sa aruncati o privire asupra siteului producatorului, pentru a afla cate ceva despre posibilitatea unor vanzari neautorizate de excavatoare Kubota, construite pentru piata japoneza si nu cu intentia de a fi exportate. In timp ce pretul poate fi atractiv, gasirea unor parti componente sau intretinerea acestora poate fi destul de costisitoare. Cand cautati un excavator Kubota, asigurati-va ca sunteti pregatit cu multe informatii, astfel incat sa va puteti achizitiona masinarie perfecta pentru dumneavoastra.