Numar de anunturi: 7

Goldoni tractoare

Tractoare Goldoni

anunturi/pagina

Tractoare Goldoni de vanzare

mascus.ro – Tractoare Goldoni
Cand vine vorba de marca Goldoni si de tractoarele facute de aceasta companie, nu poate fi vorba decat de utilaje de calitate. Compania este renumita pentru faptul ca a reusit sa adune toate atuurile tractoarelor mari, in modele de tractoare compacte. De peste o suta de ani, Goldoni este printre cei mai mari producartori de tractoare. Cu timpul, utilajele companiei au devenit tot mai fiabile, astfel incat astazi pot fi vazute pe majoritatea fermelor din Europa. Tractoarele mici marca Goldoni sunt compacte si puternice, oferindu-le micilor fermieri o alternativa la utilajele agricole de dimensiuni mari.

Toate firmele care se ocupa cu vanzarea de utilaje agricole sunt de-acord in privinta faptului ca Goldoni are cate un produs potrivit pentru nevoile fiecarui cumparator. Asta inseamna ca orice tractor ti-ai dori, nou sau second hand, cu motoare de la 5 la 95 CP, Goldoni este cea mai buna alegere. Primul model de tractor lansat de aceasta companie a aparut pe piata in 1969. Aceasta serie a devenit reprezentativa pentru companie, ca un utilaj modern, puternic, eficient, compact si usor de folosit.

Dupa aceasta serie, au aparut noi modele, imbunatatite. Cele mai noi tractoare Goldoni au certificate Euro si sunt deosebit de versatile si eficiente. Persoanele care cauta tractoare noi sau second hand pot gasi toate informatiile de care au nevoie pe mascus.ro.