Cautare echipament folosit Închide » Cautare avansata

  Publica anunt de cautare
  Numar de anunturi: 639

  Tractoare Valtra de vanzare

  Aici e lista cu modelele Valtra tractoare second hand puse spre vanzare pe Mascus. Ati putea sorta Valtra tractoare dupa pret, an de fabricatie, sau tara. Va rugam sa folositi sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange rezultatele.

  Cititi mai multe Închide
  anunturi/pagina

  Puterea tractoarelor Valtra

  Orice fermier sau constructor serios stie ca nu doar munca din greu te ajuta sa termini treaba. E nevoie si de cunostiinte, calitati si echipament de incredere. Pentru cei care vor sa fie printre cei mai buni, cei mai eficienti si sa aiba costuri reduse, Valtra este partenerul ideal.

  Valtra ajuta fermierii profesionisti si firmele de constructii de mai bine de 150 de ani, oferind tractoare de calitate ridicata care pot fi create la comanda pentru a face fata oricaror munci. Exista trei modele fundamentale ale tractoarelor Valtra care pot fi construite in 500.000 de combinatii diferite, motiv pentru care tractoarele Valtra sunt cele mai potrivite pentru nevoile diverse ale fiecarui client.

  Cele mai importante modele de tractoare Valtra

  Pentru fermierii si constructorii profesionisti, seria Valtra T combina o traditie de respect pentru statut si putere cu tehnologia de ultima generatie pentru a face muncile lungi mai confortabile si eficiente. Seria Valtra N este un tractor diferit de oricare altul, reprezentand practicitatea culturii nordice, cu accent pe performanta si functionalitate. Odata cu adaugarea unui scaun suspendat, unei cabine suspendate si un nivel de zgomot scazut, munca in tractorul Valtra din seria N poate fi la fel de confortabil ca si o calatorie cu automobilul propriu. Tractoarele Valtra din Seria A sunt caracterizate prin putere de munca, create special pentru forta si siguranta. Acest tractor unic prezinta un sasiu special care ofera simultan protectie pentru zona inferioara a tractorului pe teren abrupt si denivelat.

  Toate tractoarele Valtra folosesc motoarele AGCO Sisu renumite pentru consumul scazut, mentenanta scazuta, cuplul puternic si durabilitatea extrema. Motoarele AGCO Sisu din tractoarele Valtra au o reputatie stralucita pentru depasirea standardelor de emisii scazute si pentru sunetul lor linistit, chir placut.

  Tractoare Case IH second-hand de vanzare