RB iconIP iconMPE iconRBAS iconRouse icon

Tractoare Rába de vanzare

Aici e lista cu modelele Rába tractoare second hand puse spre vanzare pe Mascus. Ati putea sorta Rába tractoare dupa pret, an de fabricatie, sau tara. Va rugam sa folositi sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange rezultatele.

1 rezultate
Filtrare după
Utilaje agricole remove filterTractoare remove filterrába remove filter
Rába 15Images9

Tractoare • 1989 • Bors, Bihor, RO • AGROSPRINTER

17.414 RON
FavoriteFavorit
1 / 1

Tractoare RÁBA

Tractorul RABA este un mega-tractor fabricat in Ungaria. Este folosit in agricultura, pentru cultivarea pamantului. Cele mai importante modele de tractoare RABA sunt brandurile RABA 245 si RABA 250. Ambele au motoare diesel, un sistem de patru roti si motoare puternice turbo(peste 200cp). Tractoarele RABA au un design linear, si o tehnologie avansata care ajuta fermierul sa are, planteze si sa recolteze la o viteza fenomenala. Acest gigant din agricultura furnizeaza tractiune puternica pe pamant, dar o presiune usoara(tractoarele mai mici facand invers). Cultivand pamantul cu un tractor RABA rezulta un sol mai aerat decat s-ar putea obtine cu un tractor de mai mici dimensiuni. Acest tractor are si o mare capacitate de tractiune. Din toate aceste atribute ale tractorului RABA rezulta o insamantare optima, cultivare de prima mana si o recoltare precoce.

Modele de top ale tractoarelor RABA de vanzare

In domeniul agriculturii, nume importante care lupta cu brandul RABA pentru obtinerea de atentie si capital, sunt AGCO a.k.a. Allis-gleaner Company[formata din Caterpillar, Deutz-allis (Allis-chalmers), Massey-ferguson, si White (Oliver si Minneapolis-moline)], Buhler-versatile; si John Deere. Cateva dintre brandurile clasice de tractoare puternice, care sunt in competitie cu RABA sunt Wagner; Big Bud; Case-new Holland a.k.a. CNH {formata din Case International, Case-new Holland, J.I. Case Company, New Holland [Fiat/ford-new Holland (Versatile)], seria de tractoare International Harvester si Steiger }; Rite and Rome Series. Alte branduri din intreaga lume sunt Waltanna, AcreMaster, Agro, ACO, Belarus, si Bell. Aceste tractoare sunt fabricare peste tot in lume, inclusiv in Africa, America de Nord, tarile din fosta Iugoslavie, Rusia etc.

Achizitionarea sau inchirierea unui tractor RABA pentru munca in agricultura poate fi o foarte buna investitie. Te va ajuta sa reduci volumul de munca si costurile, iti ofera un arat, cultivat si recoltat mai rapid, facilitand coacerea recoltei. Totusi, aceste puternice utilaje au nevoie de intretinere minima, sunt versatile si foarte usor de folosit.