Numar de anunturi: 197

Buldoexcavatoare CASE de vanzare

Cautati prin toate anunturile modelelor CASE buldoexcavatoare second hand puse spre vanzare pe Mascus. Veti putea sorta anunturile CASE buldoexcavatoare dupa pret, an de fabricatie, sau tara. Va rugam sa folositi sistemul de cautare avansata din stanga pentru a restrange cautarea, sau cititi mai multe despre CASE buldoexcavatoare in sectiunea Marci.

Cititi mai multe Închide
anunturi/pagina

Buldoexcavatoarele Case

Firma Case este producatorul de top al echipamentului pentru agricultura de mai bine de 100 de ani. Spre sfarsitul anilor 1950, firma Case a conceput si a realizat primul model de buldoexcavator, Model 320. Acest buldoexcavator a fost primul model scos pe piata.

Pe masura ce firma Case s-a extins si si-a primit respectul pentru echipamentul exceptional pe care l-au facut, au inceput sa conceapa mai multe modele de buldoexcavatoare. Acum exista 5 modele din care poti alege. Seriile 580 si 590 au o performanta optima. Toate modelele sunt echipate cu capote detasabile. Comenzile soferului sunt optionale pentru toate modelele.

Buldoexcavatarele Case de top

Buldoexcavatorul din seria 580M este cel mai mic facut de Case. Are un motor de 84 cai putere si cantareste aproximativ 6 tone. Avand in componenta un motor Case Tier III, acest buldoexcavator are un consum eficient de carburant. Avand o transmisie in 4 viteze, acesta poate sa sape pana la 4 metri adancime. Modelul 580 Super M  e ceva mai mare decat anteriorul. Cantareste 6,3 tone si are un motor de 91 cai putere. Poate sa sape pana la o adancime de 4 metri. Al treilea buldoexcavator din seria 580 este 580 Super M+. Cantarind aproape 7 tone, acesta ofera o exceptionala putere.

Modelele mai noi, realizate de Case, sunt the 590 Super M si 590 Super M+. Aceste doua masinarii au motoare diesel de 108 cai putere. Ambele pot sapa pana la o adancime de 4,5 m. Diferenta esentiala dintre cele doua este marimea cupei. Modelul Super M+ are o cupa cu o capacitate de 100 de litri, pe cand modelul Super M are o cupa cu o capacitate de 1 100 de litri.

Firma Case este producatorul de top al buldoexcavatoarelor, oferind motoare puternice si o performanta uimitoare. Toate modelele sunt echipate cu sisteme hidraulice de control, facand operarea mai usara si mai lina. De asemenea, sunt echipate cu stabilizatori, care va ofera o mai rapida intoarcere a utilajului.